Γνωρίστε το Park and Travel - Ο Αξιόπιστος Συνεργάτης Στάθμευσης σας

Καλώς ήρθατε στο Park and Travel, όπου η βολικότητα συναντά την ασφάλεια, δίπλα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε η πλησιέστερη εγκατάσταση στάθμευσης στο αεροδρόμιο, αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε μια άνετη και ανεμπόδιστη εμπειρία στάθμευσης για τους πελάτες μας.

Ίδρυση με το όραμα της απλούστευσης της αεροδρομιακής στάθμευσης, το Park and Travel προσφέρει οικονομικές λύσεις στάθμευσης που συνδυάζουν προσιτότητα, βολικότητα και υπηρεσία πελατών υψηλού επιπέδου. Η δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς μας εξασφαλίζει ότι μπορείτε να μεταβείτε ομαλά από το αυτοκίνητό σας στην πτήση σας, ενώ η ομάδα υποστήριξης πελατών μας 24/7 είναι πάντα διαθέσιμη για να βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες μπορεί να έχετε.

Αλλά δεν σταματήσαμε στη στάθμευση. Αναγνωρίζοντας τις διάφορες ανάγκες των πελατών μας, διευρύναμε τις υπηρεσίες μας για να περιλαμβάνουν παροχές όπως πλύσιμο αυτοκινήτου και προμήθεια καυσίμου, ενισχύοντας τη δέσμευσή μας για την παροχή μιας ολοκληρωμένης λύσης στάθμευσης.

Ως πιστοποιημένα μέλη της Ένωσης Χώρων Στάθμευσης Αεροδρομίων Κύπρου, λειτουργούμε πλήρως αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις στάθμευσης. Κάθε πτυχή των λειτουργιών μας, από τα μέτρα ασφαλείας έως την εξυπηρέτηση πελατών, συμμορφώνεται με τα υψηλά πρότυπα που έχουν θέσει η ένωση και η κυβέρνηση της Κύπρου.

Στο Park and Travel, πιστεύουμε ότι ένα υπέροχο ταξίδι αρχίζει ακόμα και πριν φτάσετε στο αεροδρόμιο, και είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας ξεκινάει στο σωστό τόνο. Έτσι, την επόμενη φορά που θα πετάξετε από το Αεροδρόμιο Λάρνακας, σταθμεύστε μαζί μας και βιώστε τη διαφορά.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Park and Travel. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε σύντομα!

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Χρειάζεστε βοήθεια με την κράτησή σας ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Επικοινωνήστε με την αφοσιωμένη ομάδα μας, η οποία είναι διαθέσιμη διαρκώς, για να διασφαλίσετε ότι η εμπειρία στάθμευσής σας θα είναι άψογη και βολική.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Scroll to Top