Οι Υπηρεσίες Μας

Στο Park and Travel, προσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες σχεδιασμένες για να κάνουν την εμπειρία στάθμευσης στο αεροδρόμιο απρόσκοπτη και χωρίς άγχος. Από οικονομικούς χώρους στάθμευσης και υποστήριξη πελατών 24/7 μέχρι πρόσθετες βολικές υπηρεσίες όπως πλύσιμο αυτοκινήτου και προμήθεια καυσίμου, το εκτεταμένο πακέτο των υπηρεσιών μας στοχεύει να ικανοποιήσει και να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Εξερευνήστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για το τι προσφέρουμε και πώς μπορούμε να κάνουμε το επόμενο ταξίδι σας στο Αεροδρόμιο Λάρνακας ευχάριστο.

Οι Υπηρεσίες Μας: Περισσότερα Από Απλή Στάθμευση

Οικονομική Στάθμευση

Το Park and Travel παρέχει οικονομικές λύσεις στάθμευσης για όλες τις αεροδρομιακές σας ανάγκες. Οι χώροι στάθμευσης μας, που βρίσκονται ακριβώς δίπλα στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, προσφέρουν μια ασυναγώνιστη συνδυασμό βολικότητας και προσιτότητας. Εξοικονομήστε στα υψηλά κόστη στάθμευσης στο αεροδρόμιο, απολαμβάνοντας την εγγύτητα και την εύκολη πρόσβαση στην πτήση σας. Με το Park and Travel, είστε βέβαιοι ότι θα αποκομίσετε αξία για κάθε λεπτό που ξοδεύετε.

Δωρεάν Μεταφορά στα Αεροδρόμιο

Απαλλαγείτε από το άγχος της πρόσβασης στον αεροδρομικό σταθμό. Το Park and Travel προσφέρει δωρεάν, τακτικές υπηρεσίες λεωφορείων προς το Αεροδρόμιο Λάρνακας. Από τη στιγμή που θα σταθμεύσετε το όχημά σας μαζί μας, η αφοσιωμένη υπηρεσία λεωφορείων μας είναι έτοιμη να σας μεταφέρει απευθείας στον τερματικό σταθμό σας. Με ένα στόλο άνετων οχημάτων και εξυπηρετικούς οδηγούς, το ταξίδι σας από τον χώρο στάθμευσης στο αεροδρόμιο γίνεται απλό και ευχάριστο. Και θυμηθείτε, όλα αυτά είναι μέρος της υπηρεσίας, χωρίς επιπλέον κόστος.

24/7 Υποστήριξη Πελατών

Κατανοούμε ότι τα ταξιδιωτικά σχέδια μπορεί να αλλάξουν τελευταία στιγμή ή μπορεί να προκύψουν απρόοπτα θέματα. Γι' αυτό η εξυπηρέτηση πελατών μας είναι διαθέσιμη 24/7, εξασφαλίζοντας ότι πάντα θα έχετε κάποιον να απευθυνθείτε. Είτε χρειάζεστε βοήθεια με την κράτησή σας, είτε έχετε μια ερώτηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας, είτε χρειάζεστε άμεση βοήθεια, η φιλική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι μόλις ένα τηλεφώνημα ή email μακριά.

Ασφάλεια

Παίρνουμε την ασφάλεια του οχήματός σας πολύ σοβαρά. Ο χώρος στάθμευσής μας είναι εξοπλισμένος με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, περιλαμβάνοντας κάμερες CCTV, ασφαλείς περιφράξεις, καλά φωτισμένες περιοχές και προσωπικό ασφαλείας για συνεχή επιτήρηση εικοσιτετραώρου. Με το Park and Travel, μπορείτε να ταξιδεύετε με ειρήνη του νου, γνωρίζοντας ότι το όχημά σας είναι σε ασφαλή χέρια.

Car Wash

Επιστρέψτε σε ένα λαμπερό όχημα μετά το ταξίδι σας! Η επαγγελματική μας υπηρεσία πλυσίματος αυτοκινήτου διασφαλίζει ότι το αυτοκίνητό σας παραμένει καθαρό και φρέσκο, έτοιμο για την οδήγηση προς το σπίτι σας. Η ομάδα μας χρησιμοποιεί οικολογικά προϊόντα και δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας μια πλήρη καθαριότητα εσωτερικά και εξωτερικά. Αφήστε το αυτοκίνητό σας σε εμάς και επιστρέψτε σε ένα αστραφτερά καθαρό όχημα.

Προμήθεια Καυσίμου

Μήπως έχετε χαμηλά επίπεδα καυσίμων; Μην ανησυχείτε για το ανεφοδιασμό πριν ή μετά το ταξίδι σας. Το Park and Travel προσφέρει μια βολική υπηρεσία προμήθειας καυσίμων. Εξασφαλίζουμε ότι το όχημά σας θα είναι εφοδιασμένο και έτοιμο να ξεκινήσει μόλις επιστρέψετε. Απλά επιλέξτε αυτή την υπηρεσία κατά την κράτηση της θέσης στάθμευσής σας και απολαύστε το ταξίδι σας χωρίς άγχος για τα καύσιμα.

Κάντε Κράτηση της Θέσης σας σε Δευτερόλεπτα!

Κάντε το πρώτο βήμα για μια ξέγνοιαστη στάθμευση στο αεροδρόμιο. Με το εύκολο και ασφαλές σύστημα κρατήσεων μας online, μπορείτε να κλείσετε τη θέση στάθμευσής σας ανά πάσα στιγμή, από οπουδήποτε. Απλά επιλέξτε τις ημερομηνίες σας, διαλέξτε οποιεσδήποτε επιπλέον υπηρεσίες και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς. Κάντε κλικ στο ‘Κλείστε Τώρα’ για να εξασφαλίσετε τη θέση σας και να απολαύσετε μια ξέγνοιαστη εμπειρία ταξιδιού με το Park and Travel.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Χρειάζεστε βοήθεια με την κράτησή σας ή έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε! Επικοινωνήστε με την αφοσιωμένη ομάδα μας, η οποία είναι διαθέσιμη διαρκώς, για να διασφαλίσετε ότι η εμπειρία στάθμευσής σας θα είναι άψογη και βολική.

Contact Details

Scroll to Top